Tarraserif Oy ostanut Mainos-Oilio Oy:n Helsingissä

02.09.2015

Yrityskauppa kaksinkertaistaa Tarraserif –ryhmän, liikevaihto nousee tänä vuonna 3 Meur tasolle.

Mainos-Oilio Oy on 40 v. vanha perheyritys Helsingin Viikissä. Yritys on erikoistunut messurakentamiseen, shop in shop-konseptien toteuttamiseen ja vaativiin graafisiin tulostuksiin ja seripainatuksiin. Mainos-Oilio on toteuttanut mm. yli 100 osaston messurakenteet Tallinnassa ja tekee vaativia 2-kerroksisia designosastoja. Tällä hetkellä kasvussa on shop in shop –rakenteet kansainvälisille brändeille. Mainos-Oiliolla on 2000 m2:n toimitiloissa monipuolinen kone- ja laitekanta. Yrityksessä on 17 työntekijää, jotka jatkavat yhtiön palveluksessa ns. vanhoina työntekijöinä.

Mainos-Oilio Oy:n toimitusjohtaja Christer Carlsson: ” Olen pikkupojasta asti kasvanut täällä äitini perustamassa yrityksessä. Pirkko Carlsson käy edelleen päivittäin yrityksessä. Nyt tuntui sopivalta hetkeltä yhdistää voimat ja osaaminen laajempaan kokonaisuuteen. Näin saamme resurssit tehokkaampaan käyttöön ja panostuksia toiminnan kehittämiseen. Jatkossakin vastaan Mainos-Oilion käytännön liiketoiminnasta."

Tarraserif Oy:n toimitusjohtaja Arto Tahkola: ” Yhdistämme kahden perheyhtiön yritteliäisyyden ja ymmärryksen asiakkaiden liiketoiminnan tukemisesta. Arvostamme Mainos-Oilion vankkaa osaamista messurakentamisessa ja graafisessa teollisuudessa. Uskomme näillä alueilla olevan tulevaisuutta ja kasvu mahdollisuuksia. Olemme toimineet Helsingin Vallilassa jo vuosia ja nyt pystymme auttamaan asiakkaitamme laajemmilla näkymisen ratkaisuilla.”

Tarraserif on erikoistunut yritysten ilmeen ja brandin rakentamiseen. Yrityksen asiakkaina on merkittäviä kuljetusalan, kaupan ja teollisuuden toimijoita sekä pk-yrityksiä.

Tarraserif-ryhmä toimii Oulussa ja Helsingissä nyt 35 ammattilaisen voimin.

Lisätietoja antavat mielellään

Tarraserif Oy
Arto Tahkola
toimitusjohtaja, KTM
p. 0400 687870
arto.tahkola@tarraserif.fi
www.tarraserif.fi
www.teippaukset.com

Mainos-Oilio Oy
Christer Carlsson
toimitusjohtaja, MBA
p. 040 5201 781
christer.carlsson@mainosoilio.fi
www.mainosoilio.fi