Myyjä / asiakkuusvastaava, Oulun Neon, Kello, Oulu

15.08.2018

Meillä on halu kasvaa ja kehittyä! Palkkaamme tarmokkaalla asenteella ja iloisella innokkuudella työskentelevän myyjän valomainosmyyntiin.

Tehtäväsi on hankkia uusia asiakkuuksia sekä hoitaa ja kasvattaa olemassa olevia. Asiakkaitasi ovat kaikki yritykset, kiinteistöt, kauppakeskukset, julkiset laitokset, urakoitsijat.

Myyjältä odotamme rohkeaa otetta uusasiakashankintaan ja pelisilmää nykyisten asiakkuuksien hoitoon. Aiempi kokemus myyntityöstä on eduksesi. Työssäsi tarvitset autoa.

Tarjoamme tunnetun valomainosbrändin työsi tueksi ja koulutamme sinut tehtävään niin myynnin kuin tuotteen osalta.
Oulun Neon on Pohjois-Suomen pisimpään toiminut täyden palvelun valomainostehdas. Oulun Neon on valmistanut tuhansia valomainoksia. Jatkuvan tuotannon -ja tuotekehityksen myötä asiakkaamme saavat aina alan uusinta tekniikkaa.

Tarraserif - ryhmä on erikoistunut yritysten brändi-ilmeen toteutuksiin. Tarjoamme täyden palvelun suunnittelusta asennukseen myymälöihin, toimitiloihin, ajoneuvokalustoon, messuille, ulko- ja sisämainontaan. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä sekä Oulun Neon valomainostehdas Kellossa.

Soita ja kysy lisää!
Ville Tahkola, p.0400 991 076
ville.tahkola@tarraserif.fi