Tarrat ja erikoistuotteet

Tarvitsetko heijastintarraa, 3D-teippiä tai magneettitarraa? Meiltä saat kaiken.

Tarraserif on jo nimensä perusteella tarrojen asiantuntija. Meiltä saat kaikenlaiset tarrat ja erikoistuotteet yritysten ja yhteisöjen käyttöön! Suunnittelemme ja toteutamme.

TARRAT JA ERIKOISTUOTTEET MITTATILAUSTYÖNÄ SISÄ- JA ULKOKÄYTTÖÖN

Onko mielessäsi näkyvyyteen liittyvä erikoistuote, mutta et tiedä mistä sellaisen saisi? Kysy meiltä! Olemme vuosien saatossa toteuttaneet teippauksia, tarroja ja merkintöjä mitä erilaisimmille pinnoille. Ammattimaiset myynti-, suunnittelu- ja tuotantotiimimme osaavat varmasti auttaa.

Toimitamme tarrat ja erikoistuotteet mihin päin Suomea tahansa. Toimipisteittemme sijainnit ovat Helsinki, Oulu, Haukipudas.

Toteutamme kaiken kokoiset projektit mittatilaustyönä. Painosmäärä voi olla yhdestä satoihin tuhansiin.

Tulostamme ja leikkaamme kaikentyyppiset tarrat. Sisä- ja ulkokäyttöön. Silkkipainettuna tai digitulosteena. Pysyvään tai lyhytaikaiseen käyttöön. Tarroja voidaan valmistaa eri kokoisia ja muotoisia.

TARROJEN KÄYTTÖKOHTEITA

Tarrojen ja teippien käyttökohteita on monia. Esim.

TARRALIIMAT

Käyttötarkoituksesta riippuen tarroissa voidaan käyttää erilaisia liimoja. Mm. lämpötilojen vaihtelua kestävää liimaa. Pakkasta kestävää liimaa. UV-säiteilyä kestävää liimaa. Kosteille pinnoille sopivaa liimaa. Helposti irtoavaa liimaa. Epätasaiselle pinnalle sopivaa liimaa. Vaihtoehtoja löytyy!

PINTAMATERIAALIT

Myös pintamateriaalia valittaessa otetaan huomioon käyttökohde. Onko sen oltava säänkestävä? Onko sen kestettävä öljyä, vettä, kemikaaleja? Onko sen kestettävä kovaa käyttöä tai hankausta?

KERRO MEILLE IDEASI, ME TOTEUTAMME!

Kerro meille ideasi. Me mietimme mikä on paras ratkaisu, ja toteutamme sen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous Tarraserifin tarroista ja erikoistuotteista!

Helsinki:

puh. 09 877 14 11

Hernepellonkuja 6 , 00560 Helsinki (Avoinna klo 8-16:30)

Oulu:

puh. 0207 301 800

Idealinja 9, 90410 Oulu (Avoinna klo 8:00 – 16:30)

Pyydä tarjous